Tools

We ondersteunen je graag met tools om je werk makkelijker te maken. Op bestelhulp.groepenkast.nl vind je een tool om gemakkelijk het juiste type verdeler te kiezen. De bestelhulp is er ook als app voor iOS en Android.

Daarnaast hebben we het programma 1-2-3 Schema, waarmee je Hager-verdelers tot 125 A kunt ontwerpen.

 

How-to video’s

Om maximaal te profiteren van de voordelen van de nieuwe Vision-verdeler hebben we een aantal How-to video’s gemaakt. Hager-collega Freek Eggels licht in de video’s een aantal specifieke thema’s toe. Bijvoorbeeld welke buisinvoerstukken je kunt gebruiken in specifieke renovatie-situaties of hoe je de externe aarde kunt aansluiten.
Je vindt deze handige “how-to’s” op groepenkast.nl/video

Trainingen bij Hager

Bij Hager vinden we het delen van kennis belangrijk. Daarom hebben we al jaren een opleidingscentrum in ons kantoor in Den Bosch, waar professionals op allerlei gebieden trainingen kunnen volgen.
Volg bijvoorbeeld de training ‘kleinverdelers’, waarbij je in een dag verdelers met een vermogen tot 125 A leert kennen, ontwerpen, samenstellen en installeren.
Een andere populaire training is ‘Moderne belastingen’. Het elektrisch gedrag van led-, spaar- en pl-lampen is totaal anders dan dat van gloeilampen. Vooral tijdens in- en uitschakeling veroorzaken dit soort lampen hogere piekstromen dan gloeilampen. In deze training gaan we in op deze verschijnselen en hoe je ze kan bestrijden.
Je vindt het trainingsaanbod op de Hager-website.

 

Hager Update

Regelmatig organiseren we kennissessies over actuele thema’s, waarbij we praktisch toepasbare informatie en kennis bieden. Hou onze nieuwsbrief en website in de gaten voor nieuwe Hager Updates en andere events.

De afgelopen Hager Update had als thema ‘De toekomst van de verdeeltechniek in de woning’. Circa 80 vakmensen kwamen naar ’s-Hertogenbosch om te luisteren naar de ontwikkelingen in en om de meterkast. Waar gaan we naar toe met de verdeeltechniek? Welke functies heeft de groepenverdeler nu en in de toekomst? En wat zijn de wensen van onze afnemers? Je kunt op de Hager-website een uitgebreid verslag van deze boeiende middag lezen.

e-cataloguswhitepaper