Handige tools

Bij Hager kan je rekenen op een uitstekende service en veel professionele diensten. Of het nu gaat om documentatie, software, technisch advies of ondersteuning, wij staan elke dag voor je klaar. Probeer onze tools voor online of offline gebruik, waarmee we je bestel- en werkproces vergemakkelijken.

Nieuwe verdeler, vertrouwde bestelhulp

Met de Vision bestelhulp kan je makkelijk een keuze maken uit ruim 650 gedefinieerde verdelers. De bestelhulp is gratis te downloaden als app voor iOS en Android (smartphone en tablet). Je kan deze tool ook op je pc gebruiken. Via je elektrotechnische groothandel zijn deze verdelers vliegensvlug leverbaar.

Apple Store
Google Play
Online bestelhulp

Zelf ontwerpen met 1-2-3 Schema

Hager-verdelers t/m 125 A zijn makkelijk te vorm te geven met het tekenprogramma 1-2-3 Schema. Het vooraanzicht, hoofdstroomschema en een stuklijst maak je met dit hulpmiddel door simpelweg de componenten uit de productcatalogus in de gekozen verdeler te slepen. De ruim 650 Vision-verdelers staan al met vooraanzicht en hoofdstroomschema in 1-2-3 Schema. Vanuit de bestaande verdeler kan je ook uitbreidingen of wijzigingen tekenen.

1-2-3 Schema is te downloaden via de Hager-website (na inloggen of aanmaken van een account).

Mooi coderen met Semiolog

Wil je zelf overzichtelijke coderingsstroken maken? Dat kan met het softwareprogramma Semiolog. Met dit programma vind je eenvoudig stroken voor Vision, Vega, Volta,  Vector en Veldverdelers in de juiste maatvoering. Coderen en printen gaat snel en eenvoudig. Met de speciale Vision-coderingsbladen (VKG69T) met perforatielijnen, hoef je niet meer te knippen. De Semiolog is gratis te downloaden.

Download Semiolog

Overzicht in de (E-)catalogus

In de e-catalogus op hager.nl/vision vind je alle producten uit het Vision-productprogramma in een overzicht.

Geef je de voorkeur aan papier? Bestel dan een exemplaar van de catalogus Energiedistributie deel 1 t/m 125 A of het handige Vision en Vega pocketboekje in zakformaat via hager.nl/documentatie.

e-cataloguswhitepaper