In één middag up-to-date rondom de kansen en uitdagingen van ‘all-electric’ voor de elektrotechnisch installateur

Dinsdagmiddag 25 september 2018 organiseert Hager voor de zesde keer de inmiddels bekende kennissessie Hager Update. Tijdens deze interactieve bijeenkomst (voor het management van installatiebedrijven) behandelen vier experts het thema “all-electric”.

Onder andere deze experts zullen die middag hun kennis delen:

 • Jan Willem van de Groep, FactoryZero
  “Marktontwikkelingen all-electric en de rol van de installateur”
  Jan Willem van de Groep is onder meer bedenker en initiator van de Stroomversnelling en het concept Nul op de Meter. Hij zal praten over de veranderingen in de installatiesector en het ‘nieuwe installeren’. Welke rol u daarin speelt, laat Jan Willem zien in zijn presentatie.
 • Dr. Mascha Smit, Lector Duurzame Energie aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen
  “Waterstof binnen de duurzame energietransitie”
  Dr. Mascha Smit richt zich op toegepast onderzoek naar oplossingen binnen de duurzame energie-transitie, in nauwe samenwerking met zowel het onderwijs als het bedrijfsleven. Haar lectoraat wil oplossingen leveren waarmee duurzame energie als vanzelfsprekend geïmplementeerd kan worden, met eenvoudige, betrouwbare en betaalbare technologie.
 • Marco Bijkerk, Manager innovative technologies bij Remeha
  “All-electric en warmtepompen”
  Marco Bijkerk heeft ruim 10 jaar ervaring in het succesvol vermarkten van innovatieve technologieën. Met zijn passie voor energiebesparingsoplossingen die commercieel gezond zijn, zal hij in een praktijkgericht verhaal duidelijk maken hoe verwarmingstechnologie en elektrotechnologie samenkomen in een all-electric installatie.
 • Berto Boeve, Vestigingsleider Loohuis Energie & Installatie Advies
  “All-electric in de praktijk”
  Berto Boeve is dagelijks bezig met duurzaam advies, bouwteamprojecten en ketensamenwerking. Loohuis onderscheidt zich door technische kennis en praktische ervaring op het gebied van ‘all-electric’ in de dagelijkse praktijk van de elektro-installateur.

 

De kennissessie is bedoeld voor het management van installatiebedrijven. Voor relaties van Hager is de bijeenkomst kosteloos.
31-8-2018: het event is inmiddels vol. Hou onze website in de gaten voor een verslag: hager.nl/update

e-cataloguswhitepaper