Training & Events

Door het jaar heen organiseren we verschillende events. Zo bieden we een compleet opleidingsprogramma aan en we zijn met Hager Live in het hele land te vinden. Hou ook de informatie van je groothandel in de gaten voor baliedagen bij jou in de buurt. 

Hager Live! eventkalender

We zijn regelmatig bij jou in de buurt om je kennis te laten maken met ons en onze noviteiten.

Zo komen we met bijvoorbeeld het Hager Café op allerlei plekken in Nederland. Een gezellige avond om kennis te maken met ons, onze producten en vakgenoten.
De Hager Update die met regelmaat georganiseerd wordt, is een kennissessie over een actueel thema, zoals ‘all-electric’. Blijf op de hoogte van nieuwe events via onze nieuwsbrief.

Ga naar www.hager.nl/live om de kalender te bekijken. 

Training over verdelers t/m 125 A

Kennis delen met anderen vinden wij belangrijk. Daarom bieden we ook algemene trainingen maar ook trainingen over energiedistributie aan. De trainingen bestaan 40% uit theorie en 60% uit praktijk. Plekken voor deelname zijn beperkt, dus wees er snel bij!

De eerste sessies volgen dit jaar nog. Houd onze kalender in de gaten voor algemene trainingen, en trainingen voor energiedistributie voor de bekendmaking van alle data.

e-cataloguswhitepaper